Anna Hauffman

Dinglar med benen på mammapinnen.

Var uppe och gjorde kaffe till A innan han stack iväg till jobbet. I brist på sömnen. Kändes faktiskt rätt mysigt att gå upp vid 04:30 för en liten kaffestund. Det är ju inte direkt så att jag sov ändå så…

Denna natten är det W som har legat med feber. Men det är pga vaccinet han fick igår så jag känner mig rätt lugn. 

Håller alla fingrar och tår på att denna dagen går smidigare är gårdagen. För då var jag pågränsen till att kasta in handduken för en kort sekund.

Lillans feber är borta sen ett par dagar. Men hon har varit ordentligt förkyld, hostig och hängig ändå. Så hon har varit hemma och får stanna hemma även idag. Två nätter i rad har hon första halvan vaknat gråtandes och hulkandes flera gånger, men det går väl över?! 

Förhoppningsvis känner jag att hon är tillräckligt pigg så hon kan gå till förskolan imorgon åtminstånde. En liten lekstund innan helgen hade gjort susen.

Jag har försökt beta av saker på To do-listan, men ärligt! Igår lyckades jag knappt att gå på toa själv… W fick sitt 5månaders vaccin så han var extremt känslig, och så varje gång jag lägger ifrån mig W så kommer AB uppsmygandes till famnen och suger efter närhet. Klart att hon måste få lite närhets doser också och inte bara lillebrorsan, men det blir verkligen mentalt kämpigt. 
Så nu ska jag göra två listor inför nästa vecka. En med vad som ska göras och shoppas rent allmänt och en med mål som ska betas av under veckans gång.

nnnn

Detta tror jag på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats