Anna Hauffman

En reflektion från Arga snickaren

För att reflektera lite över mitt tidigare inlägg om att vara tillsammans med en kock. (du hittar det inlägget här.!Detta är inget ovanligt. Jag lovar att dom flesta har det likadant hemma oavsett bransch. 

Såg på -Anders knackar på- i förgår. Ni vet Arga snickaren som inte vill vara arg längre. Han var hos Clara Henry och dom hamnade i en diskussion om varför Clara inte gör något händigt utan sin pappa. Nu väntade hon på att sätta upp sin tv på väggen tills hennes pappa skulle komma på besök för att han kan sånt. Mycket prat senare kom dom fram till varför hon inte vågade försöka borra i väggen eller bygga om garderoben själv.

nnnnnnnnnn

“-pappa har aldrig lärt mig, han gör det åt mig för han kan…” och för att hon har en snäll pappa.

nnnnnnnnnn

Då slog det faktiskt Anders att han har gjort exakt samma sak mot sin dotter. Arga snickaren snickrar gärna själv på sitt hem. Han har inte involverat sin egna dotter… Man ska väl ändå leva som man lär? Tänk efter på den… Det var ett bra program

nnnnnnnnnn

Detta är faktiskt exakt samma sak som vår “laga mat”-situation.

Hur har ni det där hemma?

nnnnnnnnnn

Jag tror alla kan behöva bli bättre på att involvera varandra runt hemmet trots olika expertis områden. Som sagt, man vet aldrig när man kan behöva den kunskapen. När pappa inte är -around anymore-

Min älskade pappa med tummaträt i högsta hugg under pepparkaksbygget. Tycker att denna bilden var passande ämnet. Min pappa var den händigaste man jag vet. Det fanns inget han inte kunde göra, för var det något han inte visste så tog han reda på hur man gör, varesig det var att bygga ett garage, annex, stall, renovera badrum, bilarna, uppfödning av får, byggde om huset… u name it.

❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats