Anna Hauffman

Slagen hjälte?!

ALDRIG! Still going strong…

Vi tar det i all enkelhet från början. Första dagisdagen efter en vecka sjuk. Avlämningen gick superb!! Hon hittade genast en kompis och började leka. Avhämtningen också toppen, hon hade inte haft varken hosta, snor eller tårar.

nnnn

nnnn

Morgonen var iaf supermysig. Barnen var uppe redan med tuppen så vi körde soffmys och Pippi.

Under tiden som Annabelle var på dagis passade jag på att göra naglarna festfina, posta och hämtade några paket, köpte födelsedagspresent, tvättade nerkräkta saker och fullständigt njöt av att vi fick hem en torktumlare igår. Alltså WAOW!! I den takten som allt blir nedspytt här hemma så behövs verkligen en tumlare. 

När ska detta eviga kräkandet ta slut? Det kan ju inte vara normalt, eller?! Ni som har haft barn som kräks, ska dom kräkas så här JÄMT? Och inte för att prata om min elräkning pga allt jävla tvättande… ÄNDÅ luktar ALLT kräk.  Hade inte vi haft tvättmaskin i lägenheten hade jag dött! Den är GULD värd! Min bästa vän ?

Hade gärna kastat med en bild på naglarna, men allvarligt vad har hänt med mina hormoner(?) jag kan inte ha gelé längre! Det lossnar på direkten. Bara lyfter. Får skylla på det enda det kan vara. Hormonförändring de luxe med graviditet. Nu förtiden är det enbart akryl som sitter, och det sitter som berget. Så nästa uppgift blir att hitta någon i trakten som kan uppfylla mina krav.

nnnnnn

Utöver det hade jag o W ett par härliga timmar ensamma.

Alltså jag skojar inte, backen upp till oss är rent mord!

Fick frågan på vad jag gör för att gå ner gravidkilorna. Testa gå upp och ner för en lång lång ihärdig backe med en dubbel barnvagn 3-5 ggr om dagen. (Ska tillägga att en dubbelvagn med mina barn väger exakt 32kg+ skötväska)

?

killing me softley…

nnnnnnnn

Vi gjorde oss kalasfina i väntan på Att A skulle komma hem. Annabelle passade på att släppa bomben i vardagsrummet som ser ut som en atombomb. Bomben jag måste städa undan ikväll när vi kommer hem.

nnnnnnnn

nnnnnnnn

Sen bar det av på kalas. Vilma 9 år. Alltså vilken härlig kväll dom bjöd på. Fantastiskt!! 

och nu sitter jag här, dödstrött och blickar ut över orkanen av leksaker som drog förbi på den korta timmen vi var hemma. 

Lyckades sätta en sovande W i babyskyddet och AB i bilen. Båda somnade på vägen hem. Ut ur bilen. Ner i vagnen. Ut ur vagnen och ner i sängen. Så jäkla smutt!! 

nnnn

Vill plocka undan, diska och allt det där man måste göra när barnen sover MEN jag fastnade. Orken försvann. Samtidigt vet jag att om jag låter det vara idag, kommer jag aldrig att komma ikapp imorgon utan det kommer bli värre. Extremt mycket värre!

nnnn

nnnn

Skitsamma. God natt från den slagna hjälten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats