Anna Hauffman

Välkomnar vecka 35 med utsträckta armar!

Alltså 5, högt räknat 7 veckor kvar. Känns så skönt att man börjar närma sig sluttampen. 

Nu börjar jag bli bekväm i min graviditet. Men givetvis så är det tungt. Lilleman verkar må bra, han hoppar runt som en studsboll där inne. Man märker att det börjar bli trångt, för han börjar komma åt att göra riktiga sparkar på revbenen emellanåt nu. 
Förra graviditeten låg jag på 80kg i vecka 36, nu är jag på 74kg. Sist började jag räkna från 61 kg och gick upp totalt 24kg. Nu började jag på 57kg och har hittills gått upp 17kg. Jag antar att det kommer landa på runt samma viktuppgång som sist i denna takten. Men ska bräcka mitt senaste ‘rekord’ om man kan kalla det så. Gick ner 20 kg på straxt över 3 månader utan träning, men med massvis av promenader. 

Vågar jag lova mig själv 2 månader?

nnnn

5 veckor kvar och vi vet inte när eller om flytt blir av än med tanke på att alla handläggare är på semester. Så spännande men minst lika skrämmande. Vill börja packa! Men det kan vi ju inte förrän vi vet om vi får byta. Vägra stå här men en nedpackad lägenhet och så blir det inget. Haha USCH! Det hade varit mardrömmen…att behöva packa upp igen.

nnnn

nnnn

Idag kör vi söndagsmode! med myskläder, förmiddagslur, tvätta, bad, allmänt städ, tur till lekparken, lite smoothie göra… Ja som sagt vi får se vad som hinns med helt enkelt. Jag ska hämta ut ett efterlängtat paket! Wihoo! Mer om det blir det senare. 

nnnn

❤️

nnnn

Hej svejs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats