Anna Hauffman

I’m back…

Ja men Hej igen!! 🙂

Alltså hur skönt har det inte varit med sommarlov?! Ja jag kan erkänna att jag drog ut på dotterns hela augusti och sen lite på mitt egna över september ? don’t judge!

Har samlat på mig så otroligt mycket jag vill dela med mig av till er. Allt i sinom tid! Annars kommer ni garanterat inte hänga med i svängarna.

Det kommer bli lite om både Gotland, Williams 1års kalas, Palma med svägerskorna, Karlskrona, höstens hittepå, plugget, fotosession, Göteborg, sommarshoppingen och givetvis ton and tons av lekplatshäng. Nu när hösten äntligen har bankat på dörren får vi helt enkelt hålla oss till att drömma oss bort till varmare breddgrader. men ärligt så har jag längtat. Längtat till att få tända ljus medans regnet smattrar mot fönsterbrädan.

? Palma Palma Palma ?

en lite sneakpeek.

Kan ju börja med den härliga sanningen.

S Ö M N L Ö S H E T! kallas det.

Jag har samtidigt i all sömnhärva fått för mig att sätta lite extra krydda på min mammaledighet även denna gången med lite plugg. En kurs, 100poäng gymnasiekurs. Varför inte liksom!(?)

Pricken över i:et så har lillkillen eksem ALL OVER. och det kliar. Min stackars lilla älskling! Känns måttligt kul att höra läkaren säga att det kan vara ärftligt och att det kan bli bestående. Så med hoppet i bagaget smörjs han in morgon och kväll och så håller vi tummarna för att det ska växa bort!???

Han har liksom inte riktigt kunnat somna in ordentligt och min plånbok vågar inte surfa runt direkt så att säga. Så jag ser detta som en ypperlig chans att börja skriva igen.

Hashtag #Mammalivet ???

Det var allt för nu kära vänner! En härligt spretig men go -nu kör vi igång hösten- ☺️??

Kram och ta hand om er ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats