Anna Hauffman

Stegräknarvecka 1

Hoppade på en utmaning i en pepp och motivationsgrupp min kära vän Sofia har startat. Man får självklart sätta sina egna mål. Dom ska ju ändå vara möjliga baserat på vad som passar sin egna vardag.

Förr när jag jobbade var min vardagsutmaning att nå 25-30 000 steg. Nu som mammaledig trots oändliga promenader ligger målet på 12 000. Vissa dagar helt omöjligt, andra easy-peasy.

Alltså tre flugor i en smäll av effektivitet. Köpte Alexander Pärleros nya bok Framgångsboken som ljudbok igår, så satte den nya pepp-ljudboken i öronen, små kläder för optimal -förena nytta med nöje- solning, stegräknaren för stegutmaningen.

Alltså ”läsa” en bok, bli brun och få motion samtidigt så är ju det bara win win. Fatta vad jag sparar viktig tid ?

Nu kör vi!

Kom inte iväg så pass tidigt på morgonen som jag ville för att slippa den värsta värmen för lillens skull, så väl vid Alby friluftsgård pausade vi på en fika och så blev det bussen tillbaka.

”Fast lika glad för det är jag…” ?

någon mer som vill vara med och räkna steg med oss? Hojta 🙂

KRAM Anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie (från mammagruppen, nyboda)

  Åh vad roligt det låter med utmaning, peppande! Det blir ju en del steg som föräldraledig ?? kanske något man skulle haka på för att gå liiite extra ?

  1. annahauffman

   Eller hur! Man kan tro att det kan kännas hetsigt eller nått, men det är exakt tvärtom. Det ger en extra spelrum att göra, absolut, ingenting ?

 2. Amina Krantz

  Låter härligt!! Det är speciellt så som småbarnsförälder, man får klämma ihop så mycket som det går på samma gång för att hinna med lite den lilla stunden man får för sig själv om man ens får den själv, kanske får man ta med sig vagnen på rundan, det gör jag än idag xD

  1. annahauffman

   Vagnen var med om inte det framgick. Kanske skulle skrivit 4 saker på en gång?! 😉 ❤️

 3. Amina Krantz

  Låter härligt!! Det är speciellt så som småbarnsförälder, man får klämma ihop så mkt som det går på samma gång för att hinna med lite den lilla stunden man får för sig själv om man ens får den själv, kanske får man ta med sig vagnen på rundan, det gör jag än idag xD

 4. maxarna

  Oj ja det är ju en hel del steg. Jag har som mål minst 6000 per dag men brukar komma upp i mycket mer vissa dagar.. Men som student så blir det ibland kanske stillasittande..

  1. annahauffman

   Ja det är svårt när man sitter still. Tänk om skolböcker kunde komma i ljudbok-form… 🙂

 5. Evelina Sjöstrand

  Åh, jag älskar att sätta upp såna mål! Jag har stegräknare i telefonen som är inställd på minst 10000 steg per dag. Det går för det mesta, men vissa dagar är jag så trött att jag bara går ut när jag åker till stallet och försöker sitta inne och plugga resten av tiden. Heja dig och lycka till!! ⭐

stats