Anna Hauffman

Skön natur, sexig man och vad man inte bör äta!

God kväll i stugorna!

Efter frukosteventet imorse svidande vi om till arbetsbyxor och gummistövlar. Det blev någon timme vid odlingslotten. Det var härligt att se min man slita lite, i arbetsbyxor dessutom 🙂 sexigt! 

Annabelle hade också skoj i gräset och bland buskarna. Det gör henne gott! Vi ska nog alla följa med en runda imorgon också…

Yammiyammi 🙂

Hon gillade att sticka iväg, in bland dom andra lotterna runt omkring, så färgerna på hennes kläder var suveräna! 

❤️

Lillen kissade ner två omgångar med kläder redan innan vi kom utanför dörren. Och det var sista bodyn dessutom. Vilken tur att vi fick lite shoppat imorse! 

Gullet har sovit nästintill hela dagen.

Igårkväll gallskrek han i tre timmar. Så pass att han chippade efter andan. Så fruktansvärt! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Tårarna bara sprutade. Arvid var en klippa. Han gav mig en hjälpande hand, och styrkan att fortsätta. Fortsätta trösta och försöka. Tillslut tror jag att både Lilleman och jag somnade av ren utmattning för jag har inte ett minne av att jag gick och la mig, eller att Arvid la sig… Inget minne! Läskig känsla det där..

Med tanke på att han var lite skrikig förrgår kväll också så börja jag fundera på vad jag stoppar i mig som han är känslig emot. Det finns två alternativ. Choklad eller kaffe. Jag gissar på chokladen för jag hade sånt enormt sug igår att det blev aningen förmycket kanske… anledningen till att jag inte reflekterat att man inte borde äta choklad och amma är för att det aldrig var några konstigheter med Annabelle.

Alla är ju olika!

nnnnnn

Ikväll gnällde han ytterst lite vid åttatiden. Annars har han sovit mestadels. Så jäkla skönt! Det måste ju bara vara chokladen. 

nnnnnn

Vi får helt enkelt se imorgon beroende på hur det gått under natten!

nnnnnn

nnnnnn

———— ❤️ ————

nnnnnn

nnnnnn

Kram -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats