Anna Hauffman

Fredagsmys med guldkant

Började dagen med att tvinga till mig lite “egen-tid”. A åkte iväg för att hjälpa brorsan. Så jag och knoddarna körde soffhäng. Blev lovad till att fixa naglarna. Aningen trixigt när man har hand om två små liv samtidigt. Något som inte borde tagit mer än en halvtimme tog snarare tre timmar. Måla o bygga naglar + två småttingar med blöjbyten och allt där till = BIG fail! Så det tog tid men nu har jag åtminstånde en hand klar! Ska försöka mig på andra idag. 

Soffmyset ❤️

Efter shopping till fredagsmys passade jag på att sova ihop med Annabelle. Så mysigt! Undertiden fixade A bästa middagen.

Återigen en kväll utan skrik. Lilleman låg och sov i min famn genom hela Idol sen somnade även jag. Så det blev lite sova-på-soffan-mys! Ikväll ska vi försök sova i samma rum allihopa. Det har varit lite ensamt att sova i gästrummet med Lillen. Saknar att kramas med Annabelle! Vi har en bedside crib som var tanken att vi skulle använda. Men Annabelle har inte kunnat slappna av, utan så fort Lillen låter har hon velat gå upp, eller stöka och böka. Men skam den som ger sig. Hon ter sig mer och mer till Lillen. Så nu kanske det snart kan fungera, tänker jag. Igår stod hon och pussade honom i babysittern under hela fredagsmiddagen. Urgulligt! 

———— ❤️ ————

Önskar er en härlig helg!

Kram -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats