Anna Hauffman

Sårbar. Drömvärld och Hopp

Idag hade jag en -sådan- dag. En dag då jag skyllde min egna svaghet på dotterns ”trots”. Jag behövde bara en kvart. En kvart då båda sovit samtidigt hade räckt. Men istället blir det raka motsatsen, såklart! Vad trodde jag egentligen. Men istället för att vara stark och rida ut dagen bröt jag ihop. 

Kan förstå varför vissa väljer ”att smyga på ett glas vin i tvättstugan”, bara för att orka. Varför skulle det få en att orka mer? Kanske är det för att få tankarna på något annat förbjudet än ångesten att barnen har knäckt dig just för stunden. 

nnnnnnnn

Kanske får det den upprörda själen att stoppa undan dom utmattade tårarna och slappna av för en stund. En tillräckligt kort stund för att åter samla kraft. Kanske… Jag vet inte. Och Nej jag står inte och smygsuper i tvättstugan! För att klargöra. Jag bara sa att jag skulle kunna förstå och relatera…

nnnnnnnnnnnn

nnnnnnnnnnnn

Vilket får mig att tänka steget längre. Influencer. Många många influencer influerar i saker man både vill köpa och känslor/liv man vill uppnå. Om det är bra eller dåligt kan jag faktiskt inte bestämma mig om då båda sidor spelar ut varandra. 

nnnnnnnn

Absolut, dom försöker dela med sig av den äkta/jobbiga/känsliga biten med en kaffekopp i soffan efter en vaken natt… Men vakna nätter är mer utav en vardag. Det är inget utöver. Aldrig att jag skulle läsa hos någon av dom att dom bröt ihop hemma i hallen med tårar som rinner ner längs kinden och barnen plötsligt tystnar för -Herregud, mamma gråter. 

nnnnnnnn

Tänk om man någongång kunde få läsa den sanna vardagen även hos toppbloggarna. Då kanske man själv hade sänkt ribban någon decimeter… Influerat lite…!

nnnnnnnn

I en drömvärld kanske ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats