Anna Hauffman

Beauty och sångstund

God morgon kära ni!

Sista dagen på året. Hur ska ni spendera den?

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

Vi ska på Junibackens sångstund. Känner mig stark för att fixa det själv med båda knoddarna. Bara det ? Har velat gå på denna hela hösten, och nu är det ju jullov så varför inte avsluta året för barnen med Junibacken? Idag ska jag vara supermom! 

nnnnnnnnnnnn

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

Skrev ett välskrivet inlägg här imorse när tiden medans barnen sov fanns, men såklart sparades det inte till nu när jag skulle lägga upp det. Nu är båda barnen vakna så det får bli ett i all hast Igen. 

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

För att nämna något helt annat. Jag var den som aldrig gick utanför dörren utan maskara innan men nu på senaste har jag börjat se det vackra utan. Eller så har det att göra med att mina krämer mot mörka ringar och 30+ faktiskt fungerar. Så härligt! Bara lite puder för att matta ner, och markera brynen sen är jag good-to-go! Känns galet bra ?

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoppas ni får en fin dag!

nnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kramar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats