Anna Hauffman

Lucia och mitt livs prövning som mamma.

Har utstått mitt livs prövning (för nu iaf) ?

Idag var det lussefirande tidig morgon på föris. 07:15 skulle det vara samling. Jag tog förgivet att vi skulle vakna eller bli väckta av sambon då han går till jobbet supertidigt. Men det missade han… Jag vaknar tio i sju. PANIK!

Rusar upp. Blandar välling till frukost som Ab får ta i farten och en ersättning till Lillen. Hinna amma är ju bara att drömma om en stund som det här. Byta blöja, på med kläder o overall inkl lucialinne över allt. 5 minuter per unge. Direkt ner i vagnen varpå W fick flaskan medans jag fixade Annabelle. 

Vi var på plats 07:20.

Så jäkla bra! Trodde aldrig att det var möjligt. 

Men, lyckades köra punka på vagnen så det blir dagens mission. Dom ska ändå stänga av strömmen här vid 10 så det är  kanon att jag nu vet vad jag kan hitta på under tiden. 

Hoppas ni alla får en fantastisk Lucia!

Ha en underbar dag!

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats