Anna Hauffman

Julfoton, lussebak och en milstolpe

hipp hipp hurra!! 

Idag blev Lilla W hela 3 månader. Så gammal… Tiden verkligen flyger. Man märker hur han växer nästan från dag till dag. Han är verkligen med så mycket mer, han skrattar, äter på händerna och han är så extremt fascinerad av sin storasyster. Precis som hon mot honom.  

Vi hade en släng av vaccin biverkning här i e.m. Fruktansvärt! Kände mig stark första 40 min av gallskrik, men sen började han bryta ner mig. Men! Jag gav en dos Alvedon som sista utväg innan mina egna tårar var på väg. Och tro det eller ej, men det fick honom att kunna slappna av så pass att han somnade, antagligen av ren utmattning. Men det fungerade. Så skönt! 

Han sov hela tjugo minuter, tillräckligt länge för mig att hinna äta middag med resten av familjen och samla kraft och en tillräcklig powernap för att han sedan skulle vakna upp som den glada lilla skit han var innan. 

Luciakvällen bestämde vi oss för att baka lite lussekatter dagen till ära. Till en början var lilla skruttan supertrött. Det är jobbigt att leka på föris hela dagarna och att lillebrorsan ockuperar min famn nästan konstant är ju inte rättvist. Så detta blev lösningen medans jag påbörjade baket och middag och alla blev nöjda ? 

Men sen kom A hem och The highlife började. 

Ingen ville hjälpa till förutom att stoppa på russinen. Det var bäst! Haha! Gullunge!

Jag försökte ta nya fina julfoton men helt sjukt att ingen vill vara med på kort när man ber. I vanliga fall är telefonen hur rolig som helst. Men inte när det verkligen gäller. 

Av någon anledning har det sin charm också. Tycker verkligen vi fick till det rätt okej ändå! 

Kram! -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats