Anna Hauffman

Listor och mer struktur

Jag har haft en liten enkel To do lista en i en vecka nu. En lista jag har hållt i huvudet, som blir lite större allt eftersom dagarna går.

När ska jag lära mig? Det är helt omöjligt att få något gjort med en lista i huvudet. Det kommer ingen inspiration till att bocka av. Så igår skrev jag ner den. Och efter idag har jag förhoppningsvis bockat av 6 av 8 saker. Så skönt!! Att det ska krävas att man bara skriver ner det. Att fysiskt se listan för att ta tag i den.

Märkligt, men effektivt!   

Ska försöka hitta en kalender eller whitebord liknande denna kanske?! Vad har ni andra för erfarenheter av att organisera vardagen med barnen och sig själv? 

Hur har ni gjort?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats