Anna Hauffman

Kosläpp Björksättra 2018

En galet bra helg avslutade vi med ett kosläpp. Mjölk och kanelbulle! Så bra.

Jag gör en bildbomb istället för en massa text. Vad finns det egentligen att säga om ett kosläpp? Det är harmoniskt, skönt med lantluft, barnen gillar det… För er som aldrig varit på något kan jag bara säga att ni verkligen har missat nått!

En bild säger mer än 1000 ord… I give you nine!

Vi hade kunnat hängt kvar en stund men alla pluttisarna började bli riktigt trötta. Allt sånthär sker ju alltid under deras sovstund.

Påvägen hem somnade dom som grisar, så pass att jag hann städa golven hemma. Alltså då är det bra ska ni veta! 🙂

Jag upptäcker hela tiden att jag glömmer fota William sjukt ofta. Det måste vara för att han konstant hänger på min höft eller i bärselen att det är så smidigt att bara dra av några kort på Ab… ska bättre mig!! Måste bättra mig!

Dagens outfit! Täcker en plufsig mammamage med bravur. Jag kommer bo i denhär i sommar. Från HM för dom som vill veta.

KRAM
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirre

    Ohh mysigt kosläpp, kanelbullar och sommar, NAJS. Ohh finfin outfit, såg väldigt skön ut skulle täcka min kvarvarande mammamage bra minsann =D

  2. - E

    Vad trevligt ni verkar ha haft det ? Kanelbullar är heller aldrig fel ? Vad skönt att du sedan fick golvet städat ?

stats