Anna Hauffman

Körsbärsallén och karma

Fy tusan vad tiden går snabbt nu. Hinner knappt blinka förs jag åter igen ligger och slumrar med en unge på varje sida redan innan klockan hunnit slå normal middagstid för er vanliga dödliga.

Igår blev jag tipsad att åka in till Kungsträdgården för att kolla på körsbärsträden. Idag när jag kom dit hade dom blommat över. Jag missade det med en dag. Såååå Typiskt!

Den överblommade planen med blomskådning och glassätande blev istället ett möte med svåger och svägerska över årets första Caesar-sallad och en glass i den stekande solen nere vid kajen.

Med dåligt batteri och aningen bråttom för att hinna med sista bussen vid gullmars som passar hämtningen på förskolan så fick jag ta till lite -old school- Ja gott folk! Jag tog en kart och började ta mig mot t-centralen.

First time’s a charm!

Väl hemma så körde vi lekplatshäng. Jag träffade faktiskt en sjukt trevlig mamma som har sin son i grannavdelningen till Annabelle. Vi pratade! Jag och mitt -kan inte kallprata med främlingar- lyckades!! Sjukt nöjd! Övning ger färdighet! Det visade sig att hon hade 18 mån och 7 dagar mellan sina söner och mellan Annabelle och William är det 18 mån och 6 dagar. Lite coolt.

Dags för kudden!

KRAM! -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats