Anna Hauffman

Julkänslan och sundaymood

Idag har jag haft en sådan härlig känsla enda ut i fingerspetsarna, med en uns av saknad till mitt kära Göteborg men det är en annan historia. 

Idag,

nnnn

Vi tog en promenad i ett krispigt centrum. Fick både gå lite i affärer för min skull och gunga lite i lekparken för prinsessans skull. Win win! Väl hemma så infinner sig ett sådant behagligt lugn. Kan vara för att jag fick bort högen i hallen som skulle till förrådet eller för att jag gjorde risgrynsgröt, eller för att jag gick och tänkte på lite mysiga och varma Ernst-recept, eller helt enkelt för att det är årets mysigaste månad. Kan vara det också. 

Hon är en riktig torsk på sfKids, Bolibompa-appen och youtube. Hon kan sitta i soffan, men så fort jag lägger W i pölen så ska hon vara med. Hon är så kärleksfull med både pussar och klappningar och W bara ler. ? 

Jag är helt galet imponerad av Annabelle. Hon har inte varit på varken ljusen eller granen än. Riktigt duktig! 

Kan inte fånga känslan på bild här hemma. Men det är på riktigt, harmoniskt. Efter att jag nattade Ab (som somnade i min famn som förr när det alltid var jag som nattade) Slutar kvällen med att jag o W kör soffhäng. Det är något speciellt med att bära in en lealös sovande liten mini kropp till sängen… så mysigt. Och att dom inte vaknar.. Jag kan faktiskt fortfarande komma ihåg fragment från när mina föräldrar bar upp mig till mitt rum, för tusen år sen.. Kanske därför jag tycker det är så mysigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats