Anna Hauffman

Göteborg nu kommer vi..!

Egentligen har det gått hur bra som helst! W ville inte somna när han brukar. Men det är en piss i Mississippi.

Min mojo förstördes när jag skulle hoppa på tåget. Jag bokade mina biljetter via personlig service för att jag ville komma på ett tåg jag fick plats att rulla in min dubbelvagn… Tror ni att det var ett sådant tåg? Nej nej nej.
Jag fick snällt ställa en gallskrikandes Annabelle i gången på tåget. Jag lovar hon trodde jag skulle lämna henne eller nått. Hon var helt panikslagen av att bli lämnad själv.
Jag fick plocka isär min vagn i tredelar som krävs för att komma på tåget… W fick vara kvar i sittdelen fast inburen och ställd på golvet. (Jag vet att man inte får göra så(?!) men vad tusan skulle jag ta mig till?)
Snabbt in med packning och vagndelar. Och så blev det att trösta en upprörd Annabelle i kanske en timme. Timmen efter det en överexalterad William. Så att göra allt jag hoppades på att hinna göra på tåget var bara att glömma! Nu är det en halvtimme kvar. Båda sover ÄNTLIGEN. Nu blir problemet att komma ut med vagnen i delar om båda barnen sover. Får lov att väcka deras skönhets sömn, vilket betyder att hela dagen kommer bli förstörd.

Har ringt min svåger så han står och väntar för att hjälpa mig av. Tänker att det kanske inte blir så dramatiskt för Ab med ett bekant ansikte och i värsta fall tar jag barnen och Chrille får bära ut allt.
Oavsett så löser det sig.

Blev faktiskt lite besviken på biljettboknings servicen. Han lovade att jag skulle kunna rulla på tåget… Annars hade jag valt att köra själv nämligen.

Bakläxa på den!!

Nu ska jag försöka få bort min onda stressklump i magen över hela -stiga på tåget-incidenten.

sudda sudda sudda.

Nu ska vi glömma det här och njuta av ett fantastiskt Göteborg!!

kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MartinaOlsson

    Hej på dig!
    Nu är snart sommaren här, vill du kunna ta med dig all din favoritmusik med bra ljudkvalitet på alla sommarens äventyr? Då tipsar jag dig om att kolla in min tävling i samarbete med Dealonnet där du kan vinna en CleanDesign Bluetooth Speaker! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta 🙂 Vill även passa på att önska dig en superhärlig helg <3
    https://martinaolsson.myshowroom.se/75350/tavling-vinn-en-cleandesign-bluetooth-speaker/

stats