Anna Hauffman

Good vibes

God morgon kära ni! (och godkväll för er som är vakna)

Här sitter jag i vanlig ordning och ”nattsuddar”, om man nu kan kalla det för de när klockan inte ens passerat tolv… Tveksamt va?

Det känns så när man äter middag vid sex och nattar barnen vid sju. Då är liksom kvällen påbörjad. Välkommen småbarnslivet 🙂

Vilken fantastisk start på helgen vi fick!

Morgonen började med att Prinsessan skulle klä sig själv. Det har börjat bli mer och mer sånna dagar nu. Så charmigt!

Jag som tänkte hon ville vara -fredags fin- a la mamma. Vem är jag att krossa hennes kreativitet 🙂 Det blev -fredags fin- a la Annabelle istället! ❤️ min lilla smällkaramell!

Som alla vet var det 25 gradig sommarvärme. (jag kollade inte med dom sa 25 på tvn) Det fick vi upptäcka när vi kommit utanför dörren och redan sena till föris… Fick klä av henne plagg efter plagg i farten. Haha! Inga sätt är dåliga har jag fått lära mig…bara kanske lite mindre bra ibland.

Med tanke på att lillen inte sov vidare bra under natten pga feber så höll jag mig ifrån några direkta utflykter. Han kändes inte helt 100 och mamma var skittrött! Så inte mig emot! Fick blunda en kvart, träna lite på brännan nån timme och hann dessutom klottra ihop en krönika i gassande sol innan han vaknade igen så jag är supernöjd!

Innan dagis hämtningen hann jag förbi HM för att bättra på sommargarderoben som stått still i 3 somrar. Jag fick feeling på en kjol nämligen men införskaffade mig en riktigt härlig jumpsuit istället. Som antagligen kommer bäras flitigt i sommar i många olika konstellationer.

Trots det fantastiska klänningsvädret så åkte byxan på. Det kändes lite märkligt att byta vinterjackan mot klänning inom en vecka. Får ta en dag i taget för att mentalt hänga med.

Nu ska jag på riktigt försöka blunda innan Lilleman känner att han ska vara vaken resten av natten 🙂

KRAM -a

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Simone

    Det var verkligen helt fantastiskt väder i helgen – synd bara att det nu är regn och mera regn som faller från himlen ? Låter som ni hade en underbar helg!

stats