Anna Hauffman

Vårmagi som i ett litet paket och stadsbesök.

Jag fick tummen ur min trötta bak igår All ork och glädje kommer och går med solen. Är det inte lite märkligt om man börjar fundera på det(?!)

Det blev iaf en magisk dag på tumanhand med William.

Kom hemifrån lite väl sent, rätt in i lunchrushen. Men som gammal servi-trasa så visste jag redan innan vad jag hade att vänta… Kungsträdgården var smockad. Ska komma i tid nästa gång så jag kan få plats med barnvagnen på lämplig uteservering. Hur magiskt..!

Måste erkänna att det känns inte som att jag hann göra nånting under mina tre timmar… men fick ändå uträttat några måsten. Bla ett besök till skräddaren. Så nöjd!

Hann också med ett spontanbesök till Filip på Bakfickan tyvärr bara på en snabbkaffe. Får bli lunch nästa gång! Får ju inte missa att ta mig hem i tid, för att hämta Ab på föris. Dagens viktigaste Måste.

Det är så härligt att vi kan vara hemma och ändå kunna vara ute med Annabelle medans lillen sover på insidan. Så lyxigt! Måste testa om vår babysitter räcker enda bort till gungorna. Åh vad festligt det hade varit!

Sen skämde mannen bort mig som vanligt med sjukt härligt käk.

Idag var det fredag igen och även denna veckan känns det som att veckan precis har börjat.

Vart tar dagarna vägen?

Kram -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liw

    Vilken lyx att få bli bortskämd med så läcker mat 😃 Låter ändå som en härlig dag även om man ibland vimsar runt lite 😉

stats