Anna Hauffman

-From where I stand-

Idag är jag väldigt förväntansfull. Nu sitter jag i bilen utanför ortopedin och väntar på A. Skönt att lillen sover! Sen blir det att hämta tidigare från dagis för Annabelle ska hem till faster och leka med Joy medans vi är på Sthlm food&wine. Yeahy!!! Så kul!! Detta var min födelsedagspresent från Arvid. Så roligt att göra något istället för att få en present, särskillt när man kommer ut så sällan ? (inte för att jag har något emot presenter ? men ni fattar!) 

 W är för liten så han får helt enkelt följa med oss. Jag hoppas det går smidigt där inne med barnvagn! 

nnnn

nnnn

Nu måste jag rusa!

nnnn

Hoppas ni får en fin dag!

nnnn

Kram!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats