Anna Hauffman

Another day… känslor och missat bebismys

God kväll kära ni!

Julen smyger sig på oss med stormsteg. Jag har fortfarande svårt att vänja mig vid tanken på att mina syrror fortfarande inte hälsat på och fått träffa älskade lilla W. Att dom aldrig träffade honom som nyfödd. Nu är han ju en stor kille på hela 3 månader. Det är stor skillnad. Vem missar nyfödd bebisgos med vilje liksom?! Känns super konstigt.

Men, på lördagkväll då smäller det. Äntligen! Det är så nära nu att jag nästan kan ta i det ?

❤️

(min lilla superman)

Fattar inte hur man inte hinner göra saker. Förr hann jag hur mycket jul-göra som helst, och då jobbade jag heltid. Nu ska jag vara glad om jag ens hinner gå på toaletten, om ens borsta håret… Jag tar alltid tid till enklare make-up. Bara för att inte bli totalt supertrist. Men jag stressar ju inombords för att få det att fungera, och vad tar skada? Hemmet och hjärtat/själen.

Upppackning och underhåll.
Till Bolibompa är jag skit trött och näst intill somnar sittandes varje ggn. Men sen när alla väl lyckats somna in då kan jag inte mä att själv gå och lägga mig, för det är då jag plockar undan den mest kaotiska kaoset. Så att det är någorlunda okej att gå upp dagen efter. Det är då jag kan sitta ner i soffan utan att underhålla NÅGON. Det är då jag kan sitta och stirra in i väggen och bara vara. Surfa, halvkolla på en kass film, dricka ett glas vin eller hetsäta choklad, kanske trycka en Ben and J på under 5 minuter. U name it ? Denna tiden på dygnet är helig!

(första naglacket är på plats)

Alltså jag vet vad alla tänker nu. Varför låter du henne ha telefonen på varenda bild?

1. För ibland finns inte tiden till. Jo om jag tex vill laga mat.. Jag har inte kommit på hur man gör det och underhåller Ab samtidigt. Jag har försökt ritblock, köks saker etc. det är kul i två minuter. Just nu går inget upp mot Pippi och Emil.. (dessutom såfick hon min gamla 6:a. Inte alls bortskämd ? )

Det är bara Pippi och Emil som fungerar.  Jag intalar mig att det är en fas…

Another day in paradise! Alltså detta var mitt tredje ombyte, och då var kl 13. Fattar inte hur han lyckas. Jag använder kräkhanddukar och allt möjligt men varje gång jag tar upp han, matad eller omatad spelar ingen roll.

Imorgon kan jag inte komma på några måsten, så efter att jag lämnat Annabelle på föris ska jag minsann vara hemma med W hela dagen. Har märkt att oavsett vad eller när jag planerar in något så går hela dagen. Jag kan inte få tusen saker gjort just nu. Jag har mina sex timmar Ab är på föris och dom timmarna styr W med en järnhand. Visst är vi ute och promenerar sover han. Men jag hade ju gärna sett att han sov hemma med. Så att jag hade kunnat få valet att samsova om jag behöver. 

Yet another day in paradise ? 

Kram! -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats