Anna Hauffman

Myssöndag och utvecklingssteg

Utvecklingssteg 5 är så himla påtagligt.

Från ingenstans kom reaktionen tårar och världen rasar samman så fort jag rör mig bortifrån honom. Jag skulle snabbt, jag menar 2 sekunder snabbt, ut i hallen och tillbaka. Stackars liten han blev så ledsen!

Det är tur att man kan läsa om de olika faserna, annars hade man ju trott att något är allvarligt fel…

Den förändrade världsbilden kan tydligen vara väldigt skrämmande och omtumlande. Vi brottas under blöjbytena och han sover bäst i min famn eller i vagnen så länge det rullar och skumpar. Att försöka lägga ifrån mig honom när han somnat har tagit tre minuter sen har han vaknat igen. Så höll vi på HELA dagen igår. Hoppas verkligen att dagen blir annorlunda idag! Tack och lov för vyssan lull-tassarna!!! Inatt är faktiskt första ggn jag har haft användning av dom. Med Annabelle var dom bara ett -samla damm- moment.

Trots att allt har varit så mycket enklare med Annabelle gentemot William så är jag så sjukt tacksam. Tacksam över skillnaden och hur lärorikt det är. Alla händelser och utvecklingssteg känns nytt och ovant. Nästan som att jag aldrig gjort det här förut. 😉

Nu ska jag injicera det klassiska mammamorgonkaffet och håller tummarna för att vädret blir minst lika härligt idag som det var igår.

 

Hoppas ni får en härlig söndag! …för det är väl söndag(?) ?

 

Kram! -A

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Härligt med nya steg… Men ack så slående det är att de reagerar så snabbt… Några sekunder kan ju vara en katastrof i deras lilla värld;-)

stats