Anna Hauffman

Tålamod, närhet och Dagens Ilands…

Känner mig nästa tjatig med bebissnacket nu. Haha! Men ni får stå ut  dom här första veckorna precis som jag.  😀

Annabelle var en så enormt snäll som bebis. Ett fåtal ggr som hon skrek som jag inte visste vad jag skulle göra. Vi blev helt enkelt lite bortskämda med henne tror jag allt. 

Med Lilleman är det tvärtom, jag jobbar verkligen på att han inte ska gapa o skrika. En dag är i princip uppdelad på två. Ena halvan är han lugn som en filbunke medans det andra halvan blir kaos. Jag vill tro att det inte längre är något jag äter för nu tänker jag verkligen på vad som åker in. Inga jordgubbar, lök, choklad eller gasbildande mat så som kål och bönor. Dricker två koppar kaffe under förmiddagen, men jag vill inte tro att det har med kvällens uppstressade bebis att göra, för idag är han sur nu på förmiddagen, men bara så fort jag försöker lägga ner honom. Sålänge han är i min famn är han tyst, men att sitta i bärselen gick INTE hem! Han har även i ett par dagar fått Sempers magdroppar. Jag intalar mig att detta är en “lära-känna-period”, att det är därför han är grumpy emellanåt. Kanske ska testa en bärsjal istället…?!

Dagens Ilands-problem

Han är nöjd om han får äta en gång i halvtimmen. Vilket jag inte känner är ultimat för mig. Tror heller inte att min kropp hinner med att producera i hans tempo för för han ser inte alls nöjd ut efter att vi bytt sida för femte gången. Köpte oss en elektrisk pump i förra veckan för att Arvid ska kunna mata ibland om jag, ve och fasa, skulle vilja sova en blund… men han äter ju hela tiden. Jag hinner ju inte få nått att pumpa innan han vill äta igen. 

Där emot har vi haft rutin på lunch och e.m tuppluren i hela två dagar. Yeahy!! Känns superbra. Annabelle visar att hon vill sova runt lunch så den får jag nog börja starta upp tidigare framöver så hon hinner äta innan tröttheten tar över. I så fall är det perfekt övning inför förskolestarten med lunch vid elva, halv tolv och sova vid tolv, halv ett. 

Nu ska jag försöka se om jag kan kolla första avsnittet Greys medans dom sover 😀

Kram! -anna

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats