Anna Hauffman

Ryck 1 och 6 kommer på begravningen.

Det är inte ofta det händer att mini sover länge på dagen. Men idag händer det och jag passar på att njuta av värmen.

Jag hann t.om slänga i en färg i håret ? så bra! Dom gråa håren är så många nu att jag måste börja färga håret en gång i månaden. Det är inte hållbart! Dom får mig att känna mig urgammal, trist och tråkig. Så min lösning nu när jag gått hemma med mammapeng i två år var att för första gången göra det själv.

Min mamma sa en gång till mig när första gråa håret dök upp. Ryck INTE bort det för det kommer 6 till på begravningen ? nu fattar jag vad hon menade. Men lite för sent. Måste återigen vara den italienska genen som spökar. Morfars sida, den vi inte vet något om.

Hur eller hur. Nu ska jag återgå till solen ❤️

KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maxarna

    Jag har faktiskt också hört att man inte ska plocka grå hår men visst kan man vara sugen till en början när man inte vill ha.. Hoppas du hann njuta i solen med.

stats