Anna Hauffman

Morgonkaffe och Ett annat liv.

Alltså välkommen till mitt normala liv.

Igårkväll upptäckte jag att kaffet var slut. Vilket betyder: inget morgonkaffe om jag inte pallrar mig iväg och handlar (detta är 18:00) mitt i Bolibompa, bad och nattningar. För mig är det sent. Vad hände? När blev kl 18:00 sent. Vem går utanför dörren efter sex?? Det händer ju bara inte!! Hahaha

nnnn

Alltså när blev vi så här? 

nnnn

Kan inte sluta att skratta åt ironin i hela grejen. För bara tre år sen kunde jag gå hemifrån kl 21 och fördriva timmar på stan utan att blinka. 

nnnn

Nu ska jag vara glad om jag inte sitter och nickar i soffan till Bompa-Draken…

nnnn

nnnn

Åter till kaffet! Jag handlade alltså INTE kaffe igårkväll. Försökte med en kopp te imorse istället, men det blev liksom inte riktigt samma grej. Jag är ledsen, försökte verkligen men Nej. En kopp på morgonen för en lyckad dag är A och O. 

nnnn

Så när vi åkte till Pulsen för veckohandlingen blev det ett stopp på den eviga räddaren i nöden: Donken!! Och av någon anledning luktade den extra gott!! Nästan som underbar jul. 

❤️

Måste ju även berätta om middagen i helgen. 

Välplanerad!!

Vi åt friterade kalkondrumsticks med bakad sötpotatis och broccoli med coleslaw. 

Så jäkla gott. 

Till snacks framför tvn efter att ungarna somnat, var planen havskräftor. Men vem somnar och går inte att väcka?? Jo Arvid! 

nnnn

Så där satt jag ensam och mumsa kräftor… 

nnnn

Småbarnsliv i ett nötskal har jag hört.. Hade jag haft något att säga till om hade jag sagt att jag vägrar hamna i den normen! Men va fan ska man göra? Är man trött så är man.

Så, för att visa en del av mitt barnaliv. 

Detta är en fröjd för ögat. Jag blir påriktigt lycklig av fulla förråd och raka rader och i veckan ska jag ta mig an skafferiet.

Haha! :)) Så nöjd!

Tack för mig och hoppas ni också haft en behaglig måndag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats