Anna Hauffman

Mitt senaste köp!

Idag blev det en tur på stan. Efter att flera har bloggat om Lindex rean så var jag ju bara tvungen att också ta en titt. 

Det var ganska utplockat så några bebisfynd blev det inte.

nnnn

Dessvärre så råkade vi springa förbi denna skönheten i en affär jag aldrig annars faktiskt går in i. Jag var tvungen att slå till!

nnnn

Grejen är att jag innan sommaren köpte två billigare varianter som jag tänkte skulle bli perfekta i sommar. Men chi fick jag kan man säga. BIG fail! En dag, sen gick dragkedjan sönder på ena, två veckor sen gick spännen till axelremmen sönder på den andra. Så jag vill såhär i efterhand slå ett slag för att du får vad du betalar för. Helst hade jag ju sparat mina 200kr som dom två väskorna kostade mig och investerat dom i tex detta köpet i stället. Men det är lätt att vara efterklok.

nnnn

Så istället för att vara smart och göra ett genomtänkt köp, köpte jag billigt krimskrams så slutade det med att jag köpte två odugliga väskor. 

nnnn

nnnn

Så jag har nu hela sommaren haft mina saker i barnvagnens varukorg. Men idag, som en uppenbarelse stog den där ensam kvar på en hylla. Perfekt storlek. Perfekt axelrem. Perfekt pris. Luktade och kändes som en riktig väska av kvalité. Då kända jag att den skönheten kommer serva mig många lyckliga stunder. Så jag gjorde ett spontant tillslag igen, fast på en väska av finaste kvalite. En Tommy Hilfiger. Jag är supernöjd med mitt köp och är bombsäker på att den kommer användas flitigt i höst!

Mannen försvann ut på middag med en vän ikväll så jag blir ensam hemma hela veckan. Idag lyckades jag natta mini utan att somna alldeles för länge själv, klockan är ju bara straxt nio så ikväll blir det att lägga en ansiktsmask och kika på en film.

Kram Anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats