Anna Hauffman

Ingen sömn för mig.

Nu har jag och loppan krypit upp i soffan efter en hård natt. Eller hon kommer och myser till och från, måste ju ner och leka med jämna mellanrum. Såklart! Fick höra att det är så tråkigt att jag vaknar arg, är det konstigt? Ge mig en sovmorgon på en halvtimme så hade jag varit nöjd… Men det är tydligen omöjligt. Två kaffe senare och lite amerikanska pannkakor, nu mår man bra igen ?

nnnnnnnn

Jag tänkte att vi skulle ta en utflykt idag till skärgården. Antingen båtarna från Saltholmen eller bilen upp till Stenungsund/Marstrand/Lysekil. Men med tanke på att prognosen visar regn mellan 11-17 så kanske jag helt enkelt får tänka om. Arvid bokade tvätttid idag mitt på dagen (som jag ratade med tanke på att jag inte ville förstöra en hel dag till tråkgöra som tvätt+att han själv jobbar) Men om det ändå ska regna kanske man ska passa på. Gå All-in med att storhandla också kanske. Hade varit skönt att få det gjort sista helgen innan jag börjar jobba igen. Men vill man ta sista helgen med tråkgöra? VAR ÄR SOLEN? Detta förstörde mina planer helt. 

nnnnnn

Har vi tur så börjar det regna ordentligt, då ska jag lära loppan att hoppa i vattenpölar! 

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats