Anna Hauffman

Dagens mat och BVC besök

Nu ska jag försöka väcka upp mina älsklingar som lyckades somna påvägen hem från BVC innan lunchen… Det börjar bli dags för mat för min sessa! Idag slängde jag ihop en pyttipanna. Hon älskar mat hon kan pilla med och vissa dagar har det varit lite kräset på senaste veckan. Så det blev pytt på rester av korv, revben klyftpotatis och köttbullar. Tillsatte även ärtor och ett lösstekt ägg. Det är så härligt nu när hon äter nästintill samma som vi.

På BVC fick vi klartecken att kunna börja ha Lillen i bärselen med tanke på hur lång han är och att han försökt lyfta huvudet från dag 2. Jag tänker att man kan testa små korta stunder iaf. Tycker ändå det känns som att han säckar ihop när man har honom uppe. 

Men han växer i raketfart! Kan ha att göra med att hade han fått som han velat så hade han ätit en gång i halvtimmen näst intill… ajaj! Stackars mina tuttar. Ibland måste dom få vila lite! 

Kram! -anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats