Anna Hauffman

Glass i stora lass

Den internationella matmarknaden brukar även vara i Göteborg så det är inga -Ahaa-upplevelser längre. Vi testade lite olika grytor denna ggn, men min kycklingratatouille hade aningen torr kyckling och paella som Arvid beställde va god… Bratwurst med surkål är bratwurst med surkål, dom polska pirogerna var riktigt goda, men jag saknade waow-känslan.

nnnn

Allltså jag är så bortakämd med Arvids mat. Det är så ofta som han gör det bättre själv. Det låter helt hemskt att säga så, men det är sant. Lite tråkigt faktiskt när man är ute på -upptäcksfärd-

nnnnnnnn

Men jag antar att det ofta är så 

nnnnnnnn

-Life as A chefs Wify to be- 

nnnnnnnn

nnnnnnnn

Ska bli spännande hur maten på vårt framtida bröllop kommer bli, hehe! Siktar på 2020, men nu har det gått ett par år så han kanske får fria igen ?

nnnnnnnn

nnnnnnnn

Hur eller hur! Jag hittade ett nytt stånd som gjorde glass. En riktig 10poängare. Hoppas dom kommer med marknaden till Gbg för då är det jag som står först i kö! 

Detta kallar jag mathantverk! Om ni råkar vara på marknaden i sommar och går förbi GlassGo. Ta er tiden att stå i kön ? jag lovar det är lätt värt det! 

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats