Anna Hauffman

Lek och middagsplanen

Idag dividerade vi länge och väl vad vi skulle hitta på. Samtidigt som våra rutiner gick åt stöpet, vi kom iväg hemifrån vid två. Det blev Lek och Bus Backaplan. 

Jag hade sedan innan läst och planerat en dag där under semestern. Men blev lite besviken. Till en början hade jag en go känsla! Men allteftersom personalen i kassan kändes som sommarjobbare började min energinivå att sjunka. Så tänkte att jag samtidigt beställer en Halv special, men det kunde dom inte komma överens om det var en eller två korvar, där bakom kassan. För att ha varit mer personal än vad det var gäster gick det sisådär för dom små liven. 

Lekhörnan då, vid första anblick dansade mitt mamma hjärta av glädje. Men ju längre in vi kom ju mer luktade det. I min näsa gammal disktrasa, i Arvids näsa spya. Svårt att bestämma vad det var. Jag tycker vi tänker bort det och hoppar in i Lekhagen i bebishörnan med Annabelle. Det hade verkligen kunnat vara så bra som jag hade föreställt mig och hoppats på. Men golvet och dom mjuka leksakskuddarna i lekhagen var så klibbiga att strumporna fastnade. Borden och stolarna på utsidan. Vad ska man säga byxorna klibbade även dom fast. Bläääää!  -tänk på något annat!- men när det börjar kuta runt massa stora barn i bollhavet där vi försöker leka med dom små. Då kan jag tycka att föräldrarna borde säga till… Ett bollhav för bebisar är inte lika vilt som ett bollhav för en sjuåring tex. Varför kan dom bara inte leka där dom större barnen leker? 

Men det gick trots allt bra, tror Annabelle hade kul. Rutschkanan ner i bollhavet var roligast! 

Men städningen får dom göra om..! 

Middagsplanen

Det är svårt att göra kockmagen nöjd ibland. Inga middagsförslag var bra nog. Han ville -Äta gott! Enda tills jag föreslog pizza. Det gick bra. Vi har hittat oss en ny favorit. Parma med roccula. Helst hade jag velat ha ett glas vin till… Men jag får vänta, som en duktig flicka. 

Hoppas ni har haft en härlig julidag! Vi hoppas på Liseberg imorgon ?

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats