Anna Hauffman

Liseberg och flyttpappersfix

Idag startade vi med att försöka få klart alla papperskopior som alla bostadsbolagen kräver. Helt sjukt! I ärlighetens namn så tror jag inte att dom kommer läsa vartenda blad. Vissa kräver mer än andra kan man säga… men med 70 kopior så ska vi nu sitta och sortera vad som ska vart. Så får skynda mig att blogga innan mannen börjar gapa efter mig ? 

Stadsbiblioteket is the shit! 

Efter det blev det en vända på Liseberg. Lillan fick ett kuponghäfte och åkte faktiskt två karuseller. Hon satt mest tyst och iakttog både i barnvagnen och i karusellerna. Så mycket intryck antagligen. Så vi bestämde oss för att inte bli långvariga. Kommer nog hellre oftare och korta stunder än heldagar. Vi har ju ändå årskort, såklart. ?

Russin är kul att leka med…

…. men att smaka på dom. Haha! Då kommer grimaserna fram.

Annars så tog nattningen enbart en timme idag och bara en halv välling. Vilket är ovanligt. Jag ska väl egentligen inte klaga, med tanke på att nattningarna för oss bara brukar ta minuter i vanliga fall och hon sover i tolv timmar i sträck. Man kan ju tro att det är våran tur för små bulor längs vägen snart. För om jag skulle råka säga -att bli mamma har sedan månad 2 varit som en dans. Om jag skulle säga det får jag väl halva mammaeliten efter mig ? 

Skämt o sido! Jag vet att vi ska skratta oss lyckliga med Annabelle. Vi får väl se hur lillebror är när han kommer.

Är så förväntansfull! 

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats