Anna Hauffman

Biljakt och två växande bebisar..

Vi hittade ett billigare alternativ och ett dyrare. Bestämde även att vi ska se om begagnat på dom två biltyperna kan vara ett alternativ. 

Återkommer med den.. ?

Lilla loppan! Nu börjar hon bli förstor för att åka i sin dockvagn. ❤️ Är detta en milstolpe för att en bebis håller på att bli en liten tjej?! ?

Med risk för att vara tjatig…

Är medlem i hur många FB-grupper som helst känns det som. Många med gravid tema. Dom är så fina i sina vanliga kläder allihop. Såg senast idag två tjejer i så fina perfekta klänningar. Jag har försökt att hitta kläder som inte är specifika gravidkläder och så har jag kollat på lite mammakläder. Men det finns inte så mycket fint. 

nnnnnnnn

Var köper alla sina fina gravidkläder?

nnnnnnnn

Jag misstänker att det är vanliga som dom fortfarande kan få på sig. Funkar inte riktigt så på mig längre. Haha! ALLA mina vanliga basiclinnen är förkorta. Vägra liksom gå ut med en “kagge” som hänger ut.. 

nnnnnnnn

T.o.m mitt säkra kort från förra graviditeten. Kläderna glider upp och ner så allt visas. 

nnnnnnnn

Det krävs att hitta en bra basklänning som jag kan ha resten av mina åtta veckor skulle jag tro! 

nnnnnnnn

❤️

nnnnnn

Nu sitter jag och väntar på att en liten tjej ska komma tillbaka till sängen. Tror hon har kommit in i en fas att vara supertrött men vägra sova. Hon gallskriker när vi försöker natta, sticker ut igen så fort hon får chansen. Väl i soffan med sina leksaker är hon hur glad som helst. Som ingenting hade hänt. Tredje dagen i rad. Vi har hållt på i upp till två timmar dom andra dagarna med fram och tillbaka, fram och tillbaka. 

nnnnnn

Ge mig styrka! 

Antagligen dags att ändra taktik. Någon som har varit med om liknande och har något tips?

nnnnnn

❤️❤️❤️

nnnnnnnn

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats