Anna Hauffman

Grinchen som stal det roliga

God morgon!

I vanlig ordning så vaknar jag före dom andra. Alltid är det något! Kissnödig, en revbensspark eller täppt näsa. Sen ligger man här och glor i väntan på att dom andra ska vakna och det är dags att gå upp. 

Idag antar jag/hoppas att vår fina lilla sessa sover till nio iaf, då hon vägrade somna igår. Vem vill sova när kusinerna får vara uppe? Två ggr erbjöd jag välling och sova i sängen. Men hon vägra båda två, kastar sig över sängkanten för att springa ut till dom andra. Jag testade t.om att stänga dörren men det blev istället att hon stog och bankade och försökte putta upp dörren. 

Helt omöjligt, kan ju inte binda fast henne vid sängen.

Ratade vällingen, vilket bara inte händer i vanliga fall, hon ÄLSKAR sin kvällsvälling. Så istället när klockan börjar bli alldeles försent testade vi med nattmacka vilket slank ner galant. Tror det kan vara så att hon vill vara stor/större som dom andra kusinerna.

Vad hade ni gjort? Hon är jäkligt glad, vill vara uppe, är nöjd, sover gott när hon väl sover, äter maten på dagarna. Man kanske helt enkelt ska fortsätta erbjuda att sova när det är dags egentligen och vill hon inte så får det vara.

Hon började titta på mig som om jag vore grinchen så fort jag yttrade något som hade med att gå och lägga sig att göra. Ville inte alls ty sig till mig. Vilket sved i hjärtat. Istället var det kusin Nikki 7år som var som en rockstjärna

Hon är 14 månader min prinsessa och redan så håller jag tummarna för att jag kanske får lite kärlek idag istället. Haha.

❤️
Nu ska jag nog lämna sjusovarna och gå ut och ta mig en kaffe! 

Idag ska vi kolla på nya lägenheten IRL. Papprena har inte gått igenom än (men jag ser inte att det inte skulle bli godkänt), vi tänkte börja ligga på dom i veckan. Hade ju varit skönt om det blir en snabb process så vi hinner flytta upp och fixa iordning lite innan lilleman bestämmer sig för att titta ut. 
❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats